Kosár

Az Ön kosara üres.

Méret keresés (szgk, ktgk, 4x4)

Méret:

/ R

Gyártó:

Típus

Személy
Terepjáró
Kisteher

Idény

Nyári
Téli
4 évszakos

Kedvelt gyártmányok

Általános szerződési feltételek

Letölthető dokumentumok
Elállási nyilatkozat (14 napon belül)

Vásárlási feltételek 

Általános szerződési feltételek

Az Eladó

ZA-Info Trade Kft. (továbbiakban ELADÓ)
Székhely: 3977 Zemplénagárd, Fő utca 73.

Telefonszám: 0670-283-7699
Adószám: 25819630-2-05
Cégjegyzékszám: 05-09-029397

A Vevő

A ELADÓ Internetes áruházában azon jogi és természtes személyek vásárolhatnak, akik elfogadják a jelen üzletszabályzatot. A Vevő a rendelés leadásával kijelenti, hogy jelen szerződési feltételeket - ide értve az Adatkezelési tájékoztatót is - elolvasta, megértette és azokat - mint akartával egybehangzót - elfogadja. Csak olyan vevőket tudunk kiszolgálni, akik hozzájárulnak a számla kibocsátáshoz szükséges adataik megadásához.
Megrendelés

A ELADÓ Internetes áruházában a megrendelés interneten jelen oldalon adható le. Az áruházban látható termékek ára az árucikk bruttó vételára, amely 0% általános forgalmi adót tartalmaz. Könnyűfém felnik esetében a rendelési mennyiéség minimum 4db. A könnyűfém felnik és a könnyűfém felnivel szerelt kerekeknél feltüntetett ár nem tartalmazza a tehermentesítő gyűrűk és csavarok árát. Az acél tárcsák és az acél tárcsával szerelt kerekek feltüntett ára ára nem tartalmazza a csavarok árát.

A termék(ek) megrendelését - a kiválasztott terméket a kosárba helyzése és a szükséges adatok megadása után, a kosár oldal  "Rendelés leadása" részénél, a Megrendelem gombra kattintva - kezdeményezheti. Ez után rendszerünk automatikusan értesítést küld a Megrendelő által megadott e-mail címre a vásárlás részleteivel kapcsolatban. Cégünk a beérkezett rendelést vásárlási ajánlatként fogadja és amennyiben a teljesítésnek nincs akadálya visszaigazolást küld a Vevő részére.
A megrendelés leadásával a Megrendelő büntető jogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a megadott adatai a valóságnak megfelelnek. Az intenetes kereskedelemre vonatkozó számviteli törvényi előírások miatt, csak olyan ügyfelet tudunk kiszolgálni, aki a számla kiállításához szükséges személyes adatait megadja, és azok felhasználásához hozzájárul.

Megrendelés teljesítése
Amennyiben a termék(ek) átadása az előzetesen, az ajánlatban szereplő feltételek szerint lehetséges - az mindkét fél egyetértő jóváhagyásával történik, a megrendelést kiszállításra alvállalkozónknak átadjuk.

Amennyiben az Eladónak kétsége merül fel a Vevő hitelességével kapcsolatban, vagy a rendelés szakszerű teljesítéséhez szükséges, kérheti a rendelés visszaigazolását, módosítását vagy pontosítását a Vevőtől. Amelyet a Vevő elfogadhat, vagy elutasíthat, amellyel automatikusan eláll vásárlási szándékától. Amennyiben a Vevő három munkanapon túl sem érhető, az Eladó törölheti, felfüggesztheti, vagy meg nam határozott időtartamra szüneteltetheti  a rendelést teljesítését, vagy elfogadhatja a Vevő megrendelését és az előzetesen az ajánlatban szereplő feltételek szerint megkezdheti annak teljesítését.

Az Eladó és a Vevő jelen szerződésből fakadó felelősség vállalásáról az Eladó és a Vevő felelőssége rész rendelkezik.

A szerződés kötés nyelve Magyar. A vásárlásokról Magyar nyelvű számlát állítunk ki, amelynek pénzneme Ft (HUF) és amely 27% áfát tartlamaz.

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén vagy házhoz szállítás esetén a futárnak fizeti. Az Eladó, megítélése szerint kérheti a termék kézbesítése előtt előleg vagy a teljes vételár átutalását.

Házhoz szállítás/ áru átvétele:
Szállítási feltételek:


A megrendelt termékeket belföldön a rendelés beérkezésétől számítva, telefonos visszaigazolás után 3-5 munkanapon belül házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás díjainkat itt találja. Amennyiben az áru kézbesítése a vállalt határidőn belül nem lehetséges, a megrendelőt munkatársunk a megadott telefonszámon értesíti. Ilyen esetben a vevőt megilleti az elállás joga. Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A vásárlástól való elállás joga

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az Eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül. A vevőnek az elállási szándék bejelentésétől számítva 14 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket visszajutassa az eladónak. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli.
Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.
Elállási nyilatkozat (14 napon belül)

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett feltüntetésre kerül.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. 
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.
Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal.  A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár. 
Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye az eladó telephelye.

Szélsőséges út és használati körülmények esetében az eladó fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására. 

A garanciális igény nem érvényesíthető: 

  • helytelen tárolás miatti hibákra,
  • a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
  • a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra, 
  • javított abroncsokra,
  • nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
  • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
  • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.


Eladó és a Vevő felelőssége

Az Eladó vállalja, hogy a Vevő részére az általa - a Megrendelés szakaszban leírtak szerint - kiválasztott terméket a webáruház kínálatából,  telephelyén vagy szerződött partnere segítségével, a megállapodásnak megfelelő, használatra alkalmas állapotban adja át.

Vevő vállalja, hogy a megrendelt terméket átveszi, annak vételárát az átvételkor készpénzben az Eladó vagy az Eladó képviselője részére kiegyenlíti.

Az internetes áruház üzemeltetője gondot fordít arra, hogy a weboldalon megjelenő információk mindig pontosak és naprakészek legyenek. Ugyanakkor az Eladó nem vállal felelősséget a webes értékesítési felületen megjelenő információk pontatlanságából vagy a webáruház sajátosságaiból, működéséből adódó hibákért. Mivel az oldalon megjenő információk egy része nem ellenőrizhető forrásból származik, azokban pontatlanság vagy elírás előfordulhat, az ezekből fakadó károkért a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget. Különös tekintettel igaz ez az autótípus szerinti keresőben megjelenő adatokra. A különböző modellek a kivitel és az évjárat függvényében eltérő tulajdonságokkal rendelkezhetnek. Felhívjuk a figyelmet, hogy a megrendelés leadása előtt mindneképpen ellenőrizze az autó gépkönyvében vagy forgalmi engedélyében, hogy a megrendelni kívánt termék a gyártó ajánlásaival is összhangban van-e!

Az áruház automata termék azonosító rendszert használ, amelynek működése során előfordulhatnak tévedések, aminek eredményeként a termék adatlapján eltérő illusztráció és technikai leirás jelenhet meg. Amennyiben ilyet észlel kérjük értesítse a rendszer gyártóját az ugyfelszolgalatsop.hu címen, hogy a hibát minél előbb elháríthassuk, azonban az ezekből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk (rendszer hiba). A Vevő elfogadja, hogy a webáruházban feltüntett árak, készletmennyiségek, szöveges és képi információk megváltozhatnak vagy pontatlanok lehetnek, ezekből eredő károkért az Eladó nem vállal felelősséget.

Amennyiben a Vevő által - a Megrendelés szakaszban leírtak szerint - leadott megrendelés nem teljesíthető, az ajánlatban szereplő feltételek szerint, az Eladó köteles tájékoztatni a Vevőt az esetleges eltérésekről, akinek jogában áll elfogadni a válozásokat, vagy elállni a vásárlástól. 


Személyes adatok és cookie kezelés

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az Eladó, a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az Eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Részletes információkért kérjük olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat.
Cégünk és webáruházunk tevékenysége végzése során teljes mértékben aláveti magát a 2016/079 (EU) (GDRP) hatályos rendelkezéseinek. AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről alkotott rendeletek követelményeinek.

A megrendeléskor megadott címen az Eladó ügyfeleit - a léterjött szerződéses jogviszony értelmében - termékkel, szolgáltatással kapcsolatos miőségbiztosítási okokból, jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.


2001. évi CVIII. törvény 4. § h) pontjának eleget téve nyilatkozunk, hogy tárhelyünket az sop.hu webáruház rendszer (Kapcsolat: Pelach András 4400 Nyíregyháza, Sarló utca 19.) biztosítja.
Cookie kezelési nyilatkozat


Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. A webáruház használata során folytatott tevékenységek, keresés, autó típus kiválasztás rendelési adatok leadása során is cookie-t használunk.

További információkért kérjük olvassa el Cookie kezelési tájékoztatónkat.

Szerződés valamely pontjának érvénytelensége esetén, az a szerződésben megfogalmazott szándékkal egyezővel helyettesítendő! Az érvénytelen rész nem befolyásolja az egész szerződés érvényességét, a szerződés más részei továbbra is érvényben maradnak.

Kapcsolódó keresések

hu futár

*

hu webáruház

*

hu felni

*

hu gumiabroncs

*

hu 4WD

*

hu helyettesítő méret

*

hu 4x4

*

hu gumi áruház

*

hu személyautó gumi

*

hu kerék

*

hu radiál

*

hu váltóméret

*

hu jármű gumi

*

hu radiál

*

hu 4WD

*

hu helyettesítő méret

*

hu 4WD

*

hu futár

*

hu alufelni

*

hu helyettesítő méret

*

hu kerék

*

hu alufelni

*

hu váltóméret

*

hu váltóméret

*

hu futár

azsiagumi radiál

*

azsiagumi alufelni

*

azsiagumi webáruház

*

azsiagumi jármű gumi

*

azsiagumi felni

*

azsiagumi személyautó gumi

*

azsiagumi autógumi

*

azsiagumi kisther gumiabroncs

*

azsiagumi 4WD

*

azsiagumi radiál

*

azsiagumi 4WD

*

azsiagumi gumi áruház

*

azsiagumi helyettesítő méret

*

azsiagumi radiál

*

azsiagumi jármű gumi

*

azsiagumi 4WD

*

azsiagumi helyettesítő méret

*

azsiagumi kisther gumiabroncs

*

azsiagumi autógumi

*

azsiagumi gumi

*

azsiagumi kisther gumiabroncs

*

azsiagumi AWD

*

azsiagumi kerék

*

azsiagumi webáruház

*

azsiagumi felni

100nx 4WD

*

100nx személyautó gumi

*

100nx futár

*

100nx kisther gumiabroncs

*

100nx futár

*

100nx felni

*

100nx AWD

*

100nx felni

*

100nx webáruház

*

100nx gumi áruház

*

100nx gumiabroncs

*

100nx 4WD

*

100nx futár

*

100nx felni

*

100nx AWD

*

100nx felni

*

100nx személyautó gumi

*

100nx 4WD

*

100nx alufelni

*

100nx gumi

*

100nx felni

*

100nx 4x4

*

100nx kiszállítás

*

100nx helyettesítő méret

*

100nx 4WD

nissan kisther gumiabroncs

*

nissan radiál

*

nissan helyettesítő méret

*

nissan jármű gumi

*

nissan gumiabroncs

*

nissan helyettesítő méret

*

nissan alufelni

*

nissan kisther gumiabroncs

*

nissan helyettesítő méret

*

nissan futár

*

nissan futár

*

nissan helyettesítő méret

*

nissan felni

*

nissan kiszállítás

*

nissan felni

*

nissan AWD

*

nissan váltóméret

*

nissan futár

*

nissan autógumi

*

nissan kisther gumiabroncs

*

nissan gumiabroncs

*

nissan 4x4

*

nissan kerék

*

nissan futár

*

nissan kiszállítás

megrendelés gumi alkusz

*

megrendelés legolcsóbban

*

megrendelés kínai nyárigumi

*

megrendelés kínai nyárigumi

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés gumi bróker nyárigumi

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés legolcsóbban

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés kínai nyárigumi

*

megrendelés Azsia gumi

*

megrendelés ÁzsiaGumi.hu

*

megrendelés kínai nyárigumi

*

megrendelés Azsia gumi

*

megrendelés Azsia gumi

*

megrendelés gumi bróker nyárigumi

*

megrendelés téligumi ügynök

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés gumi alkusz

*

megrendelés Azsia gumi

*

megrendelés Azsia gumi

*

megrendelés gumi alkusz

szállítás gumi bróker nyárigumi

*

szállítás kínai nyárigumi

*

szállítás téligumi ügynök

*

szállítás legolcsóbban

*

szállítás legolcsóbban

*

szállítás gumi bróker nyárigumi

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás ÁzsiaGumi.hu

*

szállítás ÁzsiaGumi.hu

*

szállítás ÁzsiaGumi.hu

*

szállítás téligumi ügynök

*

szállítás téligumi ügynök

*

szállítás Azsia gumi

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás gumi bróker nyárigumi

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás Azsia gumi

*

szállítás kínai nyárigumi

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás kínai négyévszakos

*

szállítás kínai négyévszakos

*

szállítás legolcsóbban

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás legolcsóbban

*

szállítás legolcsóbban

garancia ÁzsiaGumi.hu

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia legolcsóbban

*

garancia kínai nyárigumi

*

garancia Azsia gumi

*

garancia kínai négyévszakos

*

garancia gumi alkusz

*

garancia legolcsóbban

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia gumi bróker nyárigumi

*

garancia gumi alkusz

*

garancia ázsiai téligumi

*

garancia ázsiai téligumi

*

garancia ÁzsiaGumi.hu

*

garancia legolcsóbban

*

garancia gumi alkusz

*

garancia gumi alkusz

*

garancia kínai négyévszakos

*

garancia gumi bróker nyárigumi

*

garancia gumi bróker nyárigumi

*

garancia Azsia gumi

*

garancia gumi bróker nyárigumi

*

garancia ázsiai téligumi

*

garancia gumi alkusz

*

garancia legolcsóbban

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi kínai nyárigumi

*

Ázsia Gumi legolcsóbban

*

Ázsia Gumi legolcsóbban

*

Ázsia Gumi kínai nyárigumi

*

Ázsia Gumi ázsiai téligumi

*

Ázsia Gumi téligumi ügynök

*

Ázsia Gumi négyévszakos akciós

*

Ázsia Gumi téligumi ügynök

*

Ázsia Gumi ÁzsiaGumi.hu

*

Ázsia Gumi legolcsóbban

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi kínai nyárigumi

*

Ázsia Gumi kínai négyévszakos

*

Ázsia Gumi kínai négyévszakos

*

Ázsia Gumi négyévszakos akciós

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi gumi bróker nyárigumi

*

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi téligumi ügynök

*

Ázsia Gumi kínai nyárigumi

*

Ázsia Gumi legolcsóbban

*

Ázsia Gumi gumi bróker nyárigumi

*

Ázsia Gumi gumi bróker nyárigumi

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi gumi bróker nyárigumi

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi legolcsóbban

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi kínai négyévszakos

*

azsiagumi ázsiai téligumi

*

azsiagumi legolcsóbban

*

azsiagumi gumi alkusz

*

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi kínai négyévszakos

*

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi négyévszakos akciós

*

azsiagumi gumi alkusz

*

azsiagumi legolcsóbban

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi Azsia gumi

*

azsiagumi kínai négyévszakos

olcsó kínai gumik kínai négyévszakos

*

olcsó kínai gumik ÁzsiaGumi.hu

*

olcsó kínai gumik legolcsóbban

*

olcsó kínai gumik ÁzsiaGumi.hu

*

olcsó kínai gumik kínai nyárigumi

*

olcsó kínai gumik kínai nyárigumi

*

olcsó kínai gumik ÁzsiaGumi.hu

*

olcsó kínai gumik négyévszakos akciós

*

olcsó kínai gumik kínai négyévszakos

*

olcsó kínai gumik gumi bróker nyárigumi

*

olcsó kínai gumik gumi alkusz

*

olcsó kínai gumik gumi bróker nyárigumi

*

olcsó kínai gumik téligumi ügynök

*

olcsó kínai gumik legolcsóbban

*

olcsó kínai gumik kínai négyévszakos

*

olcsó kínai gumik ÁzsiaGumi.hu

*

olcsó kínai gumik ázsiai téligumi

*

olcsó kínai gumik négyévszakos akciós

*

olcsó kínai gumik kínai négyévszakos

*

olcsó kínai gumik kínai nyárigumi

*

olcsó kínai gumik Azsia gumi

*

olcsó kínai gumik négyévszakos akciós

*

olcsó kínai gumik téligumi ügynök

*

olcsó kínai gumik gumi bróker nyárigumi

*

olcsó kínai gumik téligumi ügynök

új akciós gumik kínai nyárigumi

*

új akciós gumik kínai nyárigumi

*

új akciós gumik legolcsóbban

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik kínai nyárigumi

*

új akciós gumik négyévszakos akciós

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik ÁzsiaGumi.hu

*

új akciós gumik gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik ÁzsiaGumi.hu

*

új akciós gumik Azsia gumi

*

új akciós gumik gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumik legolcsóbban

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik téligumi ügynök

*

új akciós gumik téligumi ügynök

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik ázsiai téligumi

*

új akciós gumik Azsia gumi

*

új akciós gumik Azsia gumi

*

új akciós gumik téligumi ügynök

*

új akciós gumik Azsia gumi

gumi téligumi ügynök

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi legolcsóbban

*

gumi kínai négyévszakos

*

gumi kínai nyárigumi

*

gumi ÁzsiaGumi.hu

*

gumi legolcsóbban

*

gumi ÁzsiaGumi.hu

*

gumi gumi bróker nyárigumi

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi kínai négyévszakos

*

gumi gumi alkusz

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi gumi alkusz

*

gumi kínai négyévszakos

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi kínai nyárigumi

*

gumi gumi alkusz

*

gumi kínai nyárigumi

*

gumi gumi bróker nyárigumi

*

gumi Azsia gumi

*

gumi ÁzsiaGumi.hu

téligumi kínai nyárigumi

*

téligumi négyévszakos akciós

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi kínai nyárigumi

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi négyévszakos akciós

*

téligumi kínai négyévszakos

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi ázsiai téligumi

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi kínai négyévszakos

*

téligumi ázsiai téligumi

*

téligumi ázsiai téligumi

*

téligumi Azsia gumi

akciós gumi bróker nyárigumi

*

akciós ázsiai téligumi

*

akciós téligumi ügynök

*

akciós Azsia gumi

*

akciós legolcsóbban

*

akciós gumi alkusz

*

akciós kínai nyárigumi

*

akciós ÁzsiaGumi.hu

*

akciós Azsia gumi

*

akciós kínai nyárigumi

*

akciós kínai nyárigumi

*

akciós négyévszakos akciós

*

akciós gumi alkusz

*

akciós kínai nyárigumi

*

akciós kínai nyárigumi

*

akciós legolcsóbban

*

akciós kínai nyárigumi

*

akciós kínai nyárigumi

*

akciós gumi alkusz

*

akciós Azsia gumi

*

akciós kínai nyárigumi

*

akciós Azsia gumi

*

akciós Azsia gumi

*

akciós ÁzsiaGumi.hu

*

akciós gumi bróker nyárigumi

árak ázsiai téligumi

*

árak négyévszakos akciós

*

árak Azsia gumi

*

árak ázsiai téligumi

*

árak kínai négyévszakos

*

árak négyévszakos akciós

*

árak gumi alkusz

*

árak kínai nyárigumi

*

árak téligumi ügynök

*

árak gumi alkusz

*

árak négyévszakos akciós

*

árak négyévszakos akciós

*

árak ázsiai téligumi

*

árak ázsiai téligumi

*

árak kínai négyévszakos

*

árak négyévszakos akciós

*

árak téligumi ügynök

*

árak téligumi ügynök

*

árak kínai négyévszakos

*

árak legolcsóbban

*

árak legolcsóbban

*

árak gumi bróker nyárigumi

*

árak gumi alkusz

*

árak négyévszakos akciós

*

árak legolcsóbban

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

...